Yhteystiedot:


Sami Niemimuukko
Sunilantie 55
54260 Lappeenranta
puh: 040 558 6121 (Sami) tai
040 556 4158 (Tanja)

sami.niemimuukko@hotmail.fi
http://www.samotic.fi

Y-tunnus: 1544274-1Yrityksen historia

Samotic Tmi on vuonna 1999 Sami Niemimuukon perustama monialayritys, joka aloitti toimintansa ohjelmapalvelujen tuottamisella järjestämällä Salpa-asemaretkiä, erilaisia toimintapäiviä ryhmille sekä lasten seikkailuita. Vuosien myötä toiminta on laajentunut ja tällä hetkellä yritys on erikostunut tavaraliikennekuljetuksiin sekä ohjelmapalveluiden järjestämiseen. Päätoimialanamme ovat tavaraliikennekuljetukset, joissa ajamme tällä hetkellä sopimusajoja kaupungin eri tahoille sekä lisäksi kuljetamme yrityksille ja yksittäisille ihmisille tuotteita eri liikkeistä. Kuljetustehtävissä toimimme tehokkaasti ja täsmällisesti, jotta asiakastyytyväisyys täyttyy. Sami Niemimuukolla on n. 20 vuoden kokemus kuljetustehtävistä.

                   
Ohjelmapalveluissa suunnittelemme ja toteutamme toimintapaketit asiakaslähtöisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Toteutamme niin tyky-päivät yrityksille, polttaripaketit kuin myös lasten seikkailut.

Pienkonepuolella huollamme ja korjaamme niin moottorikelkat kuin mönkijätkin.

Lisäksi voimme järjestää kahvitusta esim. yrityksen tilaisuuksiin sekä teemme ja myymme polttopuuklapia.Tavoite ja visio

Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme luotettavana ja pitkäaikaisena yhteistyökumppanina tuottamalla korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä palveluita. Muista yrityksistä pyrimme erottautumaan eduksemme toiminnan joustavuudella ja asiakasläheisyydellä, sekä ennen kaikkea toiminnan laadukkuudella. Päämääränämme on pitää hyvää huolta asiakkaistamme, sekä tarjota heille innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita sekä palveluita. Aikatauluista ja sovituista asioista pyrimme pitämään kiinni, joka luo luottamusta asiakassuhteisiin.

Kolme tärkeintä asiaa, jotka toimivat yrityksemme perustana:

•    Pitkät ja hyvät asiakassuhteet
•    Laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu
•    Joustavuus